Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Новини: сторінка 28

31/08/2018

Цей навчальний рік особливий для усіх першокласників нашої країни тим, що діти прийдуть до Нової української школи, головним завданням якої буде навчити дітей життєво необхідних компетентностей, підготувати свідомих та суспільно-активних громадян нашої держави.

26/08/2018

Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов оголошує набір учнів до 1-го класу на 2018-2019 н.р.

22/08/2018

Свято Першого дзвоника "Крокуємо до країни знань" відбудеться 1 вересня 2018 року о 10.00 на шкільному подвір'ї. Для учнів 6-х класів відбудеться святкове дійство ''Welcome to Fairy Land'' об 11.00 на ігровому майданчику.

17/08/2018

17 серпня, під чaс сесії міськoї рaди oчільник Тернoпoля Сергій Нaдaл вручив крaщим тернoпільським шкoлярaм сертифікaти нa oтримaння іменних стипендій у гaлузі нaук тa у нoмінaції «Крaщий учень шкoли». Відпoвідні рішення були прийняті нa сесії міськoї рaди. 11 школярів нашого навчального закладу були удостоєні бути номінованими на ці нагороди за вагомі досягнення у навчанні, громадську активність, наполегливу працю.

16/08/2018

"Граючись, навчаємось", сказав колись класик Альфонс Доде. Таким і є девіз нашого літнього мовного табору FunCamp, який гостинно відчинив двері у Тернопільській спеціалізованій школі №3

16/08/2018

Мовний табір Fun camp розпочав свою роботу у нашій школі 13 серпня. До участі у ньому запрошено учнів 6-9 класів

02/08/2018

Настав серпень... Час подумати і про підготовку до школи, а саме про шкільну форму. Згідно з рішенням шкільної ради вона у нас була темно-зеленого кольору. Зважаючи на численні побажання батьків плануємо поступовий перехід на форму темно-синього кольору.

20/06/2018

Можливо, хтось і не повірить, що діти на канікулах із задоволенням прокидаються о сьомій тридцять, щоб на дев’яту прийти без запізнень до школи, однак це правда. Варто тільки поспостерігати за хлопчиками і дівчатками в яскравих кепках та капелюшках, з невеличкими сумочками та рюкзачками, які впродовж трьох тижнів зранку поспішають на спортивний майданчик третьої школи.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×