Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Новини: сторінка 49

29/10/2016

Учні школи № 3 м.Тернополя здобули перемогу у конкурсі на кращого знавця життя і творчості Івана Яковича Франка, який відбувся з ініціативи Тернопільської Української гімназії імені І. Франка за підтримки управління освіти і науки.

21/10/2016

У п’ятницю, 21 жовтня, у Тернопільській спеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов у рамках профорієнтаційної роботи було проведено зустріч майбутніх випускників з представниками Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

21/10/2016

17 та 18 жовтня у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся фестиваль-конкурс патріотичної пісні, прози і поезії, творів образотворчого мистецтва «Свята Покрова», присвячений 100-річчю бою під Лисонею. Участь у ньому взяли учні 1-11 класів.

17/10/2016

Учні третьої школи підготували екскурсію англійською мовою для учасників Міжнародної Асамблеї - бієнале ESHA 2016 (м.Маастріхт, Нідерланди). Презентуватиме наш навчальний заклад освітній спільноті директор школи Надія Дмитрівна Будій.

10/10/2016

У неділю, 9 жовтня 2016 року, учасники народного хорового колективу "Калина" взяли участь у відкритті ювілейного XXV концертного сезону Муніципального Галицького камерного оркестру.

10/10/2016

Давно відомо, що рух — це життя. Людина біологічно "запрограмована" на високу рухову ак¬тивність. Мудреці казали: "Рух здатний замінити всі на світі ліки, але жодні з ліків не замінять руху".

05/10/2016

З 01 жовтня у школі № 3 стартує проект Successfull Fridays.

01/10/2016

Вітаємо Вас з професійним святом - Днем працівників освіти. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за велике покликання, за любов до дітей, за те, що в кожній дитині Ви бачите особистість. Вам вірять, Вас люблять і шанують. В очах дітей Ви є порадником та другом, доброзичливим, готовим прийти на допомогу та надати підтримку, Ви робите навчання у школі позитивним та радісним.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×