Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Всеукраїнський урочистий збір переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, МАН. Вручення стипендій Президента України

11/11/2016

10 листопада 2016 року відбувся Всеукраїнський урочистий збір переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, МАН, на якому було вручено стипендії Президента України.

Протягом 20 століття Україна втратила більшу частину своєї еліти, тому у своєму подальшому розвитку наша держава мусить покладатися на нове покоління, яскравими представниками якого є переможці Всеукраїнських олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Про це заявила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час вручення стипендій Президента України.

В рамках заходу Міністр освіти і науки України особисто вручила  дипломи переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 

Серед молодих науковців та переможців олімпіад були і учні нашої школи: Мочульська Вікторія, Вишневський Богдан та Вітрова Софія.

Вітаємо Вас наші Президентські стипендіати - гордість третьої школи! 

Детальніше тут:
http://mon.gov.ua/…/liliya-grinevich-na-vruchenni-stipendi…/

Більше фото з нагородження тут:
http://mon.gov.ua/…/…/10-listopada-2016-rik.-vseukrayinskij/

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×