Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Новини: сторінка 41

21/03/2017

Святкування Дня французької мови в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №3 з поглибленним вивченням іноземних відбулося 20 березня 2017 р. в межах українського «Тижня Франкофонії» (Journee Internationale de la francophonie) .

21/03/2017

У п’ятницю, 17 березня, в актовій залі Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленним вивченням іноземних мов відбулося свято присвячене пам’яті Т.Г. Шевченка. “La parole de Chevtchenko est éternelle et vivante”, “Es lebe ewige Schewtschenkosworte”, «Вічне та живе шевченківське слово»

17/03/2017

17 березня соціально-психологічною службою школи було організовано і проведено засідання круглого столу для класних керівників. Його мета -  попередження про небезпеку та недопущення вчинення суїцидів. Було обговорено передумови створення небезпечних груп у соціальних мережах та їх вплив на свідомість дітей. Для класних керівників проведено практичне заняття.

17/03/2017

15 березня 2017 року соціально-психологічною службою школи було організовано зустріч учнів 7-10 класів з представниками Християнського навчального центру «Успіх» Юрієм Мамусом та Євгеном Чекушкіним.

14/03/2017

У вівторок, 14 березня, в актовій залі Тернопільської спеціалізованої школи I-III ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов відбулося свято шевченківської поезії в англомовному світі «Kobzar’s Immortal Lines».

10/03/2017

З 06 по 16 березня 2017 року в Тернопільській cпеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувається ряд заходів, присвячених 203-річниці з дня народження Тараса Шевченка.

10/03/2017

До уваги батьків! Сьогодні забезпечення права дитини на вільне від екранів середовище життя вже ввели в обов’язки батьків. Адже дитяча безпека - це батьківська відповідальність, в тому числі і у кіберсередовищі. Але часто батьки не знають як убезпечити дитину від таких ризиків.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×