Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Учні нашої школи відвідали столицю Великої Британії – Лондон !

15/05/2017

        Під час травневих свят учні 7-10 класів  у супроводі вчителя англійської мови Ростоцької Марії Євстахіївни здійснили 8-денну навчальну поїздку до столиці Великої Британії – Лондона. Впродовж цих днів діти занурились в невимушену англомовну атмосферу : у літній місцевій школі їх  навчали комунікативній англійській мові за сучасними технологіями британські вчителі – носії мови; школярі здійснили ряд екскурсій з метою ознайомлення  з історичним минулим, архітектурними цінностями, культурною спадщиною та  економічно - політичним устроєм Англії, подорожуючи різними видами транспорту: літаком, двоповерховими британськими автобусами, річковим кліпером, місцевими поїздами та, звичайно, найстарішим у світі лондонським метро – Tube.  

        Учні побували у старовинному Оксфорді, у знаменитому Віндзорі, де побачили зміну королівської варти та відвідали літню резиденцію - палац діючої королеви Єлизавети II. Вони мали змогу помилуватись видами Лондона з одного з найвищих у світі оглядового колеса London Eye, відчути дух історичного Лондона, побувавши у у відомих британських музеях. Діти гуляли вулицею Бейкер Стріт, згадуючи славнозвісного детектива Шерлока Холмса, захоплювались восковими фігурами світових знаменитостей у музеї Мадам Тюссо.

       Надзвичайний інтерес викликали у дітей екскурсія у Грінвіч, де вони змогли ступити на нульовий меридіан, та прогулянка на кліпері по річці Темзі.

       Задоволені та щасливі з сертифікатами про успішність з оцінкою «відмінно», учні повернулись додому.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×