Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Перегляд одноактного балету «Нескорені духом»

23/11/2016

23 листопада учні 8-10 класів відвідали показ одноактного балету «Нескорені духом» у рамках проекту «Діти проти війни». Чудовий виступ продемонстрували глядачам танцівники студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о dance company» ТНЕУ під керівництвом режисера, хореографа-постановника Любові Борисяк. Автором лібрето є заслужений діяч мистецтв України Олег Герман. 

Надзвичайно проникливими були учасники колективу, мета яких - донести до глядачів новітню історію України, зокрема події Революції Гідності, Євромайдану та АТО. Герої цього колажу з різних танцювальних картинок – Нескорений, Диктатор, Свобода, Фатум – зібрані художні образи, кожен з яких має свою місію.

Школярі  та вчителі з великим трепетом та цікавістю спостерігали за змінами сцен та спецефектів. Слід зазначити, що сьогодні це єдина постановка балету, яка створена у Тернополі. Оскільки виховання загальнолюдських цінностей у складний для країни час є дуже важливим аспектом у становленні патріота, такий виступ, безперечно, залишився у серці кожного глядача. 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×