Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Новини: сторінка 38

25/09/2017

Відгомонів, відшумів, наласувався і наторгувався у Тернопільській спеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов традиційний осінній благодійний ярмарок. Участь у ньому взяли усі класи школи, окрім випускників

18/09/2017

21 вересня (четвер) у спортивній залі школи відбувся благодійний осінній ярмарок "У колі дружньої шкільної родини".

07/09/2017

Урочистості з нагоди відкриття реконструйованого шкільного майданчика для відпочинку та оздоровлення у Тернопільській СШ №3 приурочили початку нового навчального року. Роботи з впорядкування території стартували на початку літа, інтенсивно тривали практично щодня, однак до останнього були сумніви, що до 1 Вересня їх вдасться завершити, хоча б навіть з огляду на постійні тернопільські дощі.

02/09/2017

Цьогорічний Першовересень був не таким, як зазвичай. Адже, окрім урочистої лінійки, у шкільному дворі в День першого дзвоника відкрився оновлений майданчик нашої рідної школи. Урочисто перерізали стрічку директор школи Надія Будій разом із першокласником Марком, міський голова Сергій Надал та генеральний директор ТОВ "Тернопільбуд" Василь Лило.

29/08/2017

Свято Першого дзвоника відбудеться 1 вересня о 10.00 на шкільному подвір'і школи.

24/08/2017

До Дня Незалежності України та Дня Міста, міський голова Тернополя Сергій Надал вручив подяки та цінні подарунки нашим учителям.

27/06/2017

24 червня 2017 року у приміщенні Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т.Г.Шевченка відбулась урочиста церемонія вручення атестатів про повну загальну середню освіту.

17/06/2017

Свідоцтво про базову загальну середню освіту отримали випускники 9-их класів. Перший документ про освіту, який дає право робити усвідомлений вибір щодо подальшого навчання!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×