Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

«Урок Мужності, Гідності і Свободи», присвячений подіям на Майдані, провели у третій школі

22/11/2017

21 листопада в актовому залі школи для учнів 8-11 класів  відбувся «Урок Мужності, Гідності і Свободи», присвячений подіям на Майдані.  Під час уроку учні завдяки представленим відео матеріалам, мали нагоду пригадати події тих великих днів, які назавжди змінили історію нашої нації і вшанувати героїв «Небесної Сотні».  Надзвичайно проникливо заспівали пісню Небесній сотні сестри Стаханські Настя та Ксенія. З трепетом і хвилюванням учні 11 класів, а саме Маленький Олег, Фартушняк Владислав та Федуник Віталік виконали пісню «В той день, коли закінчиться війна». Гутик Денис, учень 11-А класу  декламував вірш про героїзм українських військових, про біль матерів, які втратили своїх синів, про любов до України. Школярі та вчителі з великим трепетом слухали виконання пісень ансамблем "ДОМІСОЛЬКА" учнів 7-В класу «Повертайся, солдате!» та  ансамблем "Солов'ята" «Бачення з небес».  Наприкінці уроку хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Щиро дякуємо за організацію заходу вчителю історії Курилович Галині Володимирівні та вчителю музики Махно Анелії Теодорівні. 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×