Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Як у третій школі святкували Свято Гарбуза

08/11/2017
8 листопада у третій школі відбулося цікаве та колоритне свято - Свято Гарбуза!
Ідея проведення такого заходу виникла в учнів та класного керівника 4-В класу Кріль Олени Павлівни, а батьки з радістю цю ідею підтримали. До свята готувалися всі: діти виготовляли прикраси для декорування школи та готували виставу, а батьки добирали рецепти найсмачніших страв із гарбуза.
Захід пройшов під гаслом: "Створюємо і розвиваємо, плекаємо і примножуємо СВОЄ, РІДНЕ, УКРАЇНСЬКЕ СВЯТО! 
Програма "Гарбузового дня"  була  насиченою і розпочалася виставою для учнів початкової школи "Осіння пригода". Після вистави усіх гостей свята запросили на "Гарбузовий" благодійний ярмарок. Тут були торти і кекси, пудинги і гарбузова панна-кота, пиріжки та тістечка, цукати з гарбуза, ну і, звичайно ж, смачнюща гарбузова каша! 
Родзинкою цього дня у школі стала ексклюзивна фотозона, виконана у жовтогарячому "гарбузовому" стилі!
А під час перерв учні школи мали можливість випробувати свої сили в спортивній естафеті "Веселий гарбузик", реманентом для якої були, звісно ж, гарбузи!
На завершення свята був проведений конкурс "Гарбуз-гігант", переможцем якого стала четвертокласниця Троян Аліна. Гарбуз, вирощений її бабусею, важить аж 16 кг!
Цей захід подарував усім, хто завітав того дня до школи, гарний настрій, позитивні емоції та ще більше здружив дітей та батьків 4-В класу, а на кошти, отримані від продажу ласощів, учні запропонували придбати гостинці до Свята Миколая в дитячий будинок та допомогти тваринам з притулку "Ноїв ковчег".
Директор школи Надія Будій на своїй сторінці у Facebook написала:"Щиро вдячні розумним і талановитим учням 4-В, прекрасній, творчій Олені Павлівні, безмежно відданим рідним дітям і школі батькам маленьких артистів! Вони об'єднали сьогодні школу навколо ідеї оригінального і самобутнього українського свята! Море щирих емоцій і дитячих посмішок, безліч смачних страв і художніх етюдів... Радісний настрій, дарований усій школі!"
Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×