Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Учні школи разом з учителями написали радіодиктант національної єдності

09/11/2017

9 листопада 2017 р. 37 учнів 8-11 класів та вчителів школи долучилися до написання XVII Всеукраїнського радіодиктанту української національної єдності, який відбувся під гаслом «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета». Разом з ними у написанні диктанту взяла участь Кондирєва Майя Миколаївна – методист відділу методики навчальних предметів та професійного розвитку педагогів Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти. Майя Миколаївна привітала школярів та педагогів, наголосила, що мета акції – не перевірити грамотність, а єднання. Відрадно бачити, сказала вона, що родина третьої школи створила свій власний осередок єднання, адже класній  кімнаті для написання диктанту зібралися усі охочі – різні за віком, але одностайні  у прагненні бачити Україну єдиною.

Заступник директора Шендеровська Любов Василівна запевнила школярів, що вони справляться з написанням, бо є справжніми патріотами, які хочуть довести, що українці не тільки грамотні, а й високодуховні, прагнуть  жити в мирі та дружбі, дбати про розквіт своєї нації. 

Роботи учасників того ж дня було надіслано на Українське радіо згідно з умовами акції.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×