Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
ДО УВАГИ!

Реквізити:

БО "Благодійний Фонд

"КРОК ДО УСПІХУ"

Код ЄДРПОУ 44003990

п/р  UA133052990000026006043304834

в КБ «ПРИВАТБАНК»

призначення платежу: благодійні внески

Громадська комісія з питань вивчення якості харчування у шкільній їдальні

Для здійснення контролю за організацією харчування, роботою харчоблоку, постачанням продуктів харчування у школі створена громадська комісія з питань вивчення харчування у шкільній їдальні. А саме:

1. Карп Ірина Миколаївна - представник батьківвського комітету 1-Б класу;

2. Венгринович Олена Олександрівна - представник батьківвського комітету 2-Г класу;

3. Сенчук Анна Антонівна - представник батьківвського комітету 3-В класу;

4. Вінярчик Олена Ігорівна - представник батьківвського комітету 5-В класу;

5. Стефанчук Наталія Віталіївна - представник батьківвського комітету 6-В класу;

6. Тарашевська Ірина Олександрівна - представник батьківвського комітету 7-А класу;

7. Буяк Галина Богданівна - представник батьківвського комітету 8-В класу;

8. Заброцька Світлана Григорівна - вчитель початкових класів;

9. Стасишен Людмила Степанівна - вчитель початкових класів.

 

Батьки у їдальні закладу освіти можуть:

  • спробувати тарілку рукою: чи їжа, яку дали дитині, тепла, чи холодна;
  • перевірити чистоту їдальні та посуду, в якому подають їжу дітям;
  • купити собі порцію їжі у шкільній їдальні і скуштувати її, щоб переконатися, що все свіже і доварене;
  • зважити порцію, щоб переконатися, що усі складові порції відповідають затвердженим ваговим нормам. Ваги для цього мають бути або у самій їдальні, або у харчоблоці – в такому разі можна попросити працівників провести цей вимір та простежити за вагою, не заходячи у харчоблок;
  • звернути увагу на спецодяг, у якому мають бути працівники харчоблоку, волосся має бути підібране і заправлене під головний убір.

Зовнішній контроль за організацією харчування учнів здійснюють:

  • територіальні органи Держпродспоживслужби;
  • органи виконавчої влади та місцевого самоврядування;
  • органи управління освітою.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×