Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
ДО УВАГИ!

Реквізити:

БО "Благодійний Фонд

"КРОК ДО УСПІХУ"

Код ЄДРПОУ 44003990

п/р  UA133052990000026006043304834

в КБ «ПРИВАТБАНК»

призначення платежу: благодійні внески

Загальна інформація

З 1 вересня 2020 року у школі створено належні умови для організації гарячого харчування учнів. Шкільна їдальня розрахована на 90 посадочних місць.

У харчоблоці їдальні проведено капітальний ремонт, зроблено сучасне освітлення, встановлено нову систему вентиляції повітря, а також встановлено нову лінію роздачі. Проведено модернізацію обладнання  для харчоблоку та оновлено матеріально-технічну базу. Закуплено марміт других страв, марміт перших страв, електроплиту, сковороду електричну, пароконвектомат, посудомийну машину,  мийку двохсекційну, виробничі столи, стелажі».

Матеріально-технічна база та обладнання харчоблоку відповідають нормативним санітарно-гігієнічним вимогам та рекомендаціям Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти і науки. Усі продукти, які завозять у шкільну їдальню  мають супровідні документи, що засвідчують їх якість. Також створено належні умови для зберігання усієї продукції. 

Харчування учнів проводиться у відповідності до двотижневого меню та асортименту буфетної продукції, погоджених із держсанепідемслужбою міста. Учні 1-6 класів харчуються за відповідним  графіком.

Послугу з організації гарячого харчування дітей (учнів) в шкільній їдальні здійснює ФОП Трофімова Н.О. (Договір про надання послуг № 1/1 від 24.02.2020 року).

Працівниками харчоблоку забезпечується щоденна С-вітамінізація третіх страв з метою зміцнення імунної системи дітей, профілактики сезонної захворюваності. Також здійснюється бракераж сирої продукції із залученням медичних працівників. 

Вартість гарячого сніданку для дітей пільгових категорій з 01 січня 2020 року становить 26 гривень 00 копійок (харчування здійснюється за кошти міського бюджету).

Середня вартість обіду у шкільній їдальні становить 30 гривень. Страви завжди подаються свіжими, корисними та гарячими.

Крім сучасної їдальні, учнів радує і нове меню, за рецептами українського кулінара Євгена Клопотенка, яке вони можуть вибирати самостійно, оскільки школа приєдналася до проєкту "Нове шкільне харчування CultFood". Координатором проєкту від батьківської громади, є Галина Богданівна Буяк.

На території школи функціонує шкільний буфет "Шкільна перерва". У асортименті буфетної продукції є випічка – ватрушки, пиріжки, булочки, кондитерські вироби, а також фрукти, соки, чаї та інші гарячі напої.

Послуги з організації буфетної продукції надає ФОП Косюк А.Р.

Серед запропонованої буфетної продукції відсутні чіпси, сухарики, газовані напої та інші продукти, що містять консерванти та приносять шкоду дитячому організму.

Питний режим

Велике значення в організації харчування дітей має питний режим. Для його забезпечення:

  • у школі обладнаний питний фон­танчик, що відпові­дає ДСТУ 2874-82 "Вода питна";
  • учні використовують одноразові ємності, які діти приносять з собою;
  • у буфеті та у шкільній їдальні продається фасована питна вода.

ПАСПОРТ  їдальні (харчоблоку)  Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3  з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×