Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Свято друзів

06/02/2018

Традиційно  у  першу п’ятницю лютого навчальні заклади Тернополя  запрошують своїх випускників завітати до рідних стін на вечір зустрічі. Так і цього року, за традицією, яка існує не одне десятиліття,  в актовій залі нашої школи зібралися випускники різних поколінь.

Колишні учні  з ностальгією згадували незабутні  роки, раділи зустрічі з класними керівниками та дивувалися змінам, які відбулися зі школою з часів їхнього навчання.

Невимушена, тепла атмосфера була сповнена радістю зустрічі, гордістю вчителів за своїх вихованців, які стали дорослими. Уже дорослі колишні  учні щиро дякували своїм  своїм педагогам і наставникам.

Атмосфері урочистості сприяв і концерт колективів художньої самодіяльності, які радо дарували свої таланти колишнім учням . А  серед них були і ті, хто закінчив школу торік, і ті, які завершили навчання  45 та 50 років тому.

Після завершення свята випускники школи  мали можливість оглянути оновлені приміщення школи та знову відчути себе учнями, побувавши у своїх класних кімнатах разом на уроці-спогаді з класним  керівником та першим учителем.

 

 

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×