Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

7 грудня – День святої Катерини – покровительки освічених людей.

09/12/2020

Свята Катерина – покровителька освічених людей. Матері молилися до неї, щоб діти виростали мудрими, розумними, духовно багатими, співчутливими, уміли вчитися, були людяними. Наша альма-матер перебуває під покровом цієї святої. День святої Катерини – це наші іменини. З цієї нагоди у школі було проведено ряд заходів.

  • Класний керівник Мужилівська Ольга Іванівна разом з учнями 8-А класу провели виховну годину «Духовна обнова».
  • В історію українських звичаїв та традицій поринули і учні 7-Б класу. Класний керівник Бакало Лілія Анатоліївна.
  • Разом з учнями 10-В класу класний керівник Судомир Лілія Мирославівна провела годину спілкування «Шануймо українській традиції».
  • Учні 11-А та 11-В класів презентували проєкт до Дня святої Катерини: ділились знаннями про історію та звичаї, розповідали про важливість традицій у житті кожного народу та порівнювали, як відзначають це свято в Україні та Франції. Керівник Сагайдак Катерина Олександрівна.
  • Учні 9-А класу та класний керівник Сабат Марія Романівна провели годину спілкування англійською мовою «Свята Катерина в історії та традиціях українського народу». Також організували майстер-клас, де попрактикувались у вмінні зав’язувати хустки різними способами.

7 грудня - духовна обнова для усіх тих, хто причетний до великого храму науки, ім’я якому – третя школа. Відновлюймо традиції разом!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×