Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Тиждень пам’яті Героїв Небесної Сотні

25/02/2019

       Минуло п’ять років, як серця Героїв Небесної Сотні б’ються в небесах. З метою вшанування патріотизму і мужності українців у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №3 з поглибленим вивченням іноземних мов протягом 18 - 22 лютого пройшов тиждень пам’яті Героїв Небесної Сотні.

     Тиждень розпочався із години спілкування на тему «На варті душ – Небесна Сотня» для 1-11 класів, де учні, вчителі та батьки нашої школи хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні.  Під час звучання жалобної пісні «Плине кача…» школярі запалили лампадки в пам'ять людей, що віддали своє життя за Україну під час Революції Гідності.
     У рекреаційному залі відбулася виставка книг «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні», яку організували бібліотекарі школи Стасишен С.Т. та Шпак В.О.
     20 лютого вчитель історії Морозюк Г.С. разом з учнівським парламентом «Лідер» та педагогом-організатором Яковець Л.В. провели круглий стіл на тему: «Небесна сотня. Зима, що нас змінила». Під час заходу Пирогов Артур, учень 11 класу, представив присутнім  презентацію «Небесна сотня та майдан». Учасники круглого столу,  декламували вірші, висловлювали свої думки щодо подій, які відбувалися у лютому 2014 року.
    Протягом тижня вчитель образотворчого мистецтва Філь К.Д. працювала разом з учнями 5-9 класів над створенням  малюнків  на тему «Гідність та совість української нації».
      Вчитель історії Курилович Г.В. провела відкриті уроки у старших класах з переглядом документальних відеофільмів «Зима, що нас змінила» та «Революція Гідності», які присвячені історичним подіям в Україні.
        Вічна слава Героям Небесної Сотні! Слава Україні!

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×