Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Знов стартує рік навчальний

05/09/2019

Другого вересня у Тернопільській спеціалізованій школі №3 відбулася урочиста лінійка на честь одного із головних свят навчального року – Дня знань.

Барвистий вересень закликав на шкільний поріг схвильованих першокласників Нової української школи. Для них з традиційної урочистої лінійки розпочався цікавий та нелегкий шлях до пізнання та нових звершень. У дивовижний світ знань дітей повели розумні, добрі, ласкаві перші учителі: Копка Тетяна Вікторівна, Шмагай Ірина Степанівна, Цибульська Світлана Анатоліївна, Шумська Юлія Романівна.

Директор школи Петрокушин Руслана Володимирівна виступила із вітальним словом. Вона переконана, що здібності та наполегливість школярів стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому  високі стандарти української освіти та педагоги, місія яких – виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю.

Духовний наставник школи отець Роман Дутчак благословив учнів й дав настанови на майбутній навчальний рік.

Вітали присутніх молодша група хореографічного колективу «Весняний подих» (художній керівник Ольга Полигач), лауреат II премії Міжнародного фестивалю-конкурсу, учениця 10-А класу Притула Олена та колектив вчителів та учнів із танцювальним флеш-мобом.

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Школярам бажаємо підкорювати нові вершини, зустріти нових надійних друзів та досягнути омріяної мети.

Більше фотографій доступні за посиланням

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×