Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Відбулося засідання шкільної ради

16/09/2016

У вівторок, 13 вересня, відбулося засідання шкільної ради Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов. Присутніми були голови батьківських комітетів та їх заступники, директор, представники педагогічної ради. Вела засідання голова шкільної ради Березій З.А. Серед питань, які виносилися на порядок денний були такі: звіт директора школи про підготовку до нового навчального року, про безпечні умови перебування у школі усіх учасників навчально-виховного процесу, про використання системи Smarsy, про організацію суспільно-корисної праці, про надання платних освітніх послуг.

Розпочала збори директор Будій Надія Дмитрівна, яка привітала усіх присутніх із початком нового навчального року та розставила головні акценти на актуальних подіях у житті школи.

На зібранні представник Національної поліції старший лейтенант Ковальчук запропонував школі та учням фізичну охорону.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Володимирівна Пільгун розглянула питання безпеки під час навчального процесу, зокрема роботу пропускної системи, яку встановлено у ТСШ №3 у квітні 2014 року за підтримки Тернопільської міської  ради. Представник компанії Smarsy Артем Іренков розповів аналітичний бік систему Smarsy. Серед її переваг він виділив такі: перегляд звітів про відвідування школи дітьми, мобільне інформування батьків про вхід-вихід учня зі школи (через додаток для смартфонів), електронний облік успішності та домашній завдання, а також вказав вартість цих послуг.

Директор Будій Надія Дмитрівна виступила зі звітом про готовність школи до початку нового навчального року, розповіла про здійснений ремонт покрівлі, капітальний ремонт туалету для хлопчиків та дівчаток, ремонт у спортивному залі, де замінено підлогу та залито стяжку, в актовому залі замінено три вітражних вікна, вогнетривкими речовинами оброблено дерев’яні конструкції, здійснено прочистку вентиляційних каналів у класних кімнатах та заміну решіток, замінено систему опалення, фільтри у шкільній їдальні, придбано електросушку для дітей, закуплено ще два комп’ютери, принтер і сканер. Щиро подякувала усім спонсорам школи.

Щодо перспектив та планів, Надія Дмитрівна вважає за потрібне вдосконалити роботу шкільної їдальні, створити внутрішній двір для відпочинку учнів під час перерв та капітальний ремонт фасаду спортивного залу. Вона зініціювала підпис наказу, який забороняє перебування батьків і сторонніх осіб у школі під час навчального процесу, які у ньому не задіяні. Всі одноголосно проголосували “за”.

Заступник директора з виховної роботи Танцовна Оксана Іванівна розповіла про залучення учнів до суспільно-корисної праці, проекти та акції, у яких вони зможуть взяти участь, а ПП Заброцька Світлана Григорівна надала інформацію про платні освітні послуги, створені факультативи для учнів молодшої школи та школу майбутнього першокласника, яка починає свою роботу з       15 жовтня.

Ірина ФЕДІРКО

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×