Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Пам'ять на тлі історії

30/09/2016

У сучасному Шевченківському районі Києва, який за часів Київської Русі був народним кордоном древньої столиці і називався «київською Швейцарією», в кінці вересня 1941 року менш, ніж за три дні було розстріляно приблизно 34 тисячі євреїв та представників інших національностей, які повставали проти окупаційного режиму. Ці події поклали початок Голокосту в Європі, і зробили сучасну столицю України найбільшим інтернаціональним цвинтарем.

29-30 вересня у Тернопільській спеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням іноземних мов проводилися заходи присвячені 75 роковинам трагедії  Бабиного Яру. Учнів 5-6 класів вчитель історії Семеняк Юлія Олегівна ознайомила із тими кривавими подіями 1941-43 рр., учні 8-11 класів переглядали короткометражний фільм про жахливе знищення людей за ознакою національності, який підготувала Курилович Галина Володимирівна. Окрім того, випускники готували науково-дослідницькі роботи під керівництвом Морозюк Галини Степанівни. Головним завданням вчителів-істориків було дати чіткіше уявлення школярам про трагічні роки 75-річної давності та настановити молоде покоління, щоб вони прикладали усіх зусиль, аби нічого подібного на Землі більше ніколи не повторилося.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×