Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

НАША ШКОЛА - ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСІВ "ФЕЄРІЯ НОВОРІЧНОГО МІСТА" ТА «РІЗДВЯНЕ ДИВО»

23/01/2019

20 січня 2019 року на Театральному майдані Тернополя відбулося нагородження переможців новорічно-різдвяних конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста». Мер Тернополя Сергій Надал відзначив переможців подяками та грошовими винагородами.
Заступник міського голови Бицюра Л.О.  подякував усім конкурсантам за участь у конкурсі, за нові креативні ідеї в оформленні закладів сфери обслуговування, вітрин та подвір’їв, а також за відновлення та популяризацію національних різдвяних традицій.
Наша школа взяла участь у конкурсах «Різдвяне диво» та "Феєрія новорічного міста", де стала переможцем.
У конкурсі "Феєрія новорічного міста" (у номінації  "Карнавал прекрас")  посіла І місце за креативний підхід щодо створення святкової атмосфери у місті Тернополі, оригінальне оформлення закладу.  У конкурсі
 «Різдвяне диво» також  визнана  переможцем.  Шопку підготували учні  3-А класу (кл. керівник Бенцал Н.М.), 7-Б класу (кл. керівник Павловська-Суїнова І.М.).
Дякуємо Світлані Володимирівні Пільгун, Оксані Іванівні Танцовній, Ользі Петрівні Чорній, Тарасу Володимировичу Тригуку, Наталі Миколаївні Бенцал, Ірині Миколаївні Павловській - Суїновій, Роману Володимировичу Хмизу, Надії Ярославівні Проць, Зоряні Богданівні Йолтухівській, учням, усім, хто долучився до створення новорічного настрою! 

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×