Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Вітаємо Штокало Марію Леонідівну з перемогою у Всеукраїнському конкурсі методичних моделей виховного процесу в освітніх закладах «Виховати особистість»

09/01/2017

Нещодавно відбувся Всеукраїнський конкурс методичних моделей виховного процесу в освітніх закладах «Виховати особистість». Захід проведено Міністерством освіти і науки України спільно з Інститутом проблем виховання та Інститутом психології імені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України і Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

На розгляд журі конкурсу було подано 42 роботи переможців обласного етапу з 12 областей України: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської.

Тернопіль на всеукраїнському конкурсі представляли 3 педагоги, роботи яких здобули призові місця.  

Учитель нашої школи Штокало Марія Леонідівна (вчитель математики, класний керівник 9-В класу) здобула І місце у номінації «Вчитель загальноосвітнього навчального закладу» та отримала диплом І ступеня.

Вітаємо нашу колегу з новим професійним здобутком! Бажаємо успіхів і натхнення.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×