Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Вчителі школи - переможці конкурсу "Вчитель року - 2018"

18/12/2017

12 грудня 2017 року в актовому залі управління освіти і науки ТМР відбулося нагородження переможців конкурсу "Вчитель року -2018".

Цьогоріч нашу школу у міському етапі всеукраїнського конкурсу "Вчитель року -2018" предсталяли Булич Лілія Романівна у номінації "Фізична культура" та Бойко Ірина Леонівна у номінації "Німецька мова".

У номінації "Фізична культура" учасникам змагань були запропоновані такі завдання як практична робота „Організація роботи з учнями з виконання фізичних вправ підготовчої частини уроку” та „Урок”, який проілюстрував методичну систему роботи учителя.  Учителі фізичної культури – учасники конкурсу представили свої професійні здобутки на етапах „Тестування з фахової майстерності”,  „Методичний практикум” та  „Навчальний проект”.

За результатами випробовувань перемогу здобула учитель нашої школи Булич Лілія Романівна (І місце, фізична культура).

У фінальному турі конкурсу вчителі німецької мови проходили тестування з фахової майстерності, виконували практичну роботу «Дискусійний клуб», де оцінювалася майстерність педагогів у організації роботи з учнямиза темою дискусії, обраною в результаті жеребкування, та презентували власний досвід роботи. У процесі конкурсу учасники демонстрували свій фаховий рівень, використовуючи мультимедійні презентації та залучаючи конкурсантів до виконання комунікативних завдань.

Наш вчитель Бойко Ірина Леонівна посіла почесне ІІІ місце.

Щиро вітаємо наших вчителів! Бажаємо їм творчих злетів та перемог!!!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×