Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

«Урок Мужності, Гідності та Свободи», присвячений подіям на Майдані, провели у третій школі

05/12/2018

30 листопада в актовій залі ТСШ №3 учні 10-В класу провели «Урок Мужності, Гідності та Свободи», присвячений подіям на Майдані. Гостями заходу були школярі 8-10 класів, їх батьки та учителі.
Під час виступу ведучі Романюк Марта, Бицюра Макар, Чубатий Іван, Бударна Анастасія, Камінський Андрій нагадали присутнім події тих великих днів, які назавжди змінили історію нашої країни, розповіли про життя героїв Небесної Сотні.
Надзвичайно проникливо виконали музичний твір «Молитва за Україну» хористи народної хорової капели «Калина» Романюк Марта, Дудяк Софія, Турська Вероніка, Мишка Ірина, Бударна Анастасія.
З трепетом та хвилюванням Романюк Марта по-новому виконала пісню Скрябіна «Сам собі країна», музичний супровід на гітарі здійснювали  Ліштаба Владилав та Гуда Владислав. А Троян Катерина зачарувала присутніх грою на фортепіано мелодію Мирослава Скорика «Свіча».
Школярі та учителі слухали поетесу, громадського діяча Костів-Гуску Ганну Михайлівну, яка поділилася щирими переживаннями під час Революції Гідності, зачитала поезії та побажала миру і спокою у наших серцях й в Україні. Неймовірно проникливо зіграли сценку «Зустріч» Репак Віктор, Ліштаба Владислав та Сміян Вікторія про зустріч хлопця, убитого під Крутами, й вірменина Сергія Нігояна. Відео-опитування учнів і учителів зробили Дудяк Софія та Турська Вероніка, які запитували про те, що для них означає людська гідність, чому події листопада 2013-січня-лютого 2014 рр. називаються Революцією Гідності, які події цього періоду були найбільш пам’ятними і чи вважають вони, що загибель Героїв не була марною.
Наприкінці уроку хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні. Режисери-постановники заходу - учениця 10-В класу Новицька Христина, класний керівник 10-В класу Іщенко Ольга Костянтинівна та учитель історії Гринда Юлія Олегівна.  Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення такого важливого для нас, українців, уроку!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×