Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

У Тернопільській спеціалізованій школі №3 відбулось представлення нового директора

20/02/2019

     Тернопільську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов очолив новий керівник – Руслана Володимирівна Петрокушин. З таким розпорядженням міського голови Тернополя, представляючи нового директора, педагогічний колектив школи ознайомив заступник міського голови Леонід Бицюра.
    Кандидатуру Руслани Петрокушин було рекомендовано конкурсною комісією за результатами конкурсу на заміщення вакантної посади директора.
     «Конкурс складався з двох частин – перевірка знання законодавства, розв’язання ситуаційних завдань та представлення програми розвитку навчального закладу, – повідомив Леонід Бицюра. – Все відбувалося під пильними поглядами батьків, педагогів, представників засобів масової інформації, тобто, проходило надзвичайно прозоро. Треба сказати, що керівник, якого я представляю, набрав найвищу кількість балів за всі аналогічні конкурси, що вже відбулись у восьми навчальних закладах міста – 29 з половиною із 31 можливого. Розумію, що теоретичні та практичні знання, це дещо інше, й для нього така керівна діяльність є новою, але разом із тим, це вже і є першим спонукаючим моментом для подальшого розвитку».
        За словами Леоніда Бицюри, дуже важливо, щоб керівник, який зараз приступає до роботи, підтримав порядок, динаміку і всі ті темпи, якими завжди відрізнялась третя школа, щоб цей навчальний заклад і надалі залишався взірцем для інших, був активним учасником міжнародних проектів. 
      Аналогічні сподівання висловила і начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк, яка також була присутня на церемонії представлення нового директора ТСШ №3: «Надіємося, що разом із колективом – учнівським, педагогічним, батьківським, все нам вдасться. Я впевнена, що так буде, бо дуже багато залежить від кожного з нас, щоб завтра, було кращим, ніж сьогодні: все те, що було добре, взяти на озброєння, і далі разом із новим директором іти третій школі вперед».
         Також на зібранні відбулось нагородження грамотами педагогів школи за отримані раніше здобутки. Так, було відзначено вчителя французької мови Катерину Сагайдак за перемогу в обласному етапі конкурсу «Вчитель року», а також керівників класних та мистецьких колективів школи за перемоги в різних загальноміських заходах. 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×