Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

ТСШ № 3 здобула бронзову медаль на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018»

18/03/2018

15-17 березня 2018 року відбулася головна подія освітньої галузі України – Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Це найбільший представницький форум нашої країни, що презентує досягнення, досвід у реформуванні всіх рівнів освіти та розширенні міжнародної співпраці для подальшої інтеграції в освітній і науковий простір. 

До роботи виставки долучилися понад 700 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю. 

Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов цьогоріч стала учасником та призером цієї головної події освітньої галузі України!  

Школа отримала бронзову медаль у номінації "Впровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологійдля вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу".

Вітаємо весь колектив школи із цією нагородою!

Щиро дякуємо за підготовку матеріалів до міжнародної виставки вчителям англійської мови Прокопів Аллі Мирославівні, Стецюк Ользі Федорівні та Гроді Галині Михайлівні

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×