Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Свято доброчинності

18/12/2016

День Святого Миколая – чудова нагода безкорисливо зробити подарунок людям, яких ми любимо і про яких піклуємося. З давніх-давен існує українська традиція: діти пишуть листа до Чудотворця з надією отримати від нього сюрприз-подарунок.

16 грудня, напередодні дня Святого Миколая, в приміщенні громадської організації «Центр соціальної реабілітації інвалідів «Надія»» було проведено благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде», в якій взяли участь батьки та  учні 5-В класу Тернопільської спеціалізованої школи I-III ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Діти під керівництвом класного керівника Гандзій Наталії Богданівни та соціального педагога Савчук Вікторії Василівни зібрали подарунки для 29 дітей, з яких є діти з особливими потребами із 13 сімей. Серед них можна було знайти канцтовари, дитячі розвиваючі ігри, солодощі, іграшки, різноманітний одяг та взуття. Хтось отримав у дарунок стильний ранець, а хтось – стерео гарнітуру. А дворічна дівчинка тішилась чудовою дитячою коляскою. Від соціального педагога школи кожна дитина отримала по пакетику фруктів. Вдячність та захоплення в дитячих очах пройняли усіх присутніх до глибини душі!

Привітати вихованців Центру соціальної реабілітації інвалідів «Надія» прийшли в.о. цієї громадської організації Мевідь Наталія Орестрівна та спортсменка, тренер, громадський діяч, кандидат у майстри спорту із шашок та важкої атлетики, чемпіонка світу з пауерліфтингу Проць Лілія Петрівна.

Хочемо висловити подяку директорові ТСШ №3 Будій Надії Дмитрівні за можливість реалізувати акцію «Миколай про тебе не забуде», а також подякувати кожній сім’ї учнів 5-В класу, класному керівнику Гандзій Наталії Богданівні,  соціальному педагогу Савчук Вікторії Василівні та усім, хто долучився до організації та проведення цього заходу. Адже тепло та небайдужість ваших сердець змогло запалити вогники щастя в дитячих очах. А всі добрі справи завжди повертаються сторицею!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×