Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

День Соборності України! Святкуємо разом!

23/01/2020

22 січня – непересічне свято,  День Соборності України. Це один з найважливіших днів в історії нашої держави, про який варто нагадувати учням!

Цікаво і незвичайно відзначили це свято в нашій школі. Упродовж перерв учні мали можливість взяти участь в заході «Ланцюг єднання живого слова» - читання художніх творів на патріотичну тематику в радіоефірі школи.

Також за участі учнів 11-А, 11-Б класів (вчитель Морозюк Г.С.) відбувся круглий стіл на тему  «Соборна мати Україна: від ідеї до сьогодення». На обговорення було винесено ряд питань, а саме: розвиток української державності в період 1918-1919 років, передумови української національно-демократичної революції, договір про об’єднання між УНР і ЗУНР, сучасна історіографія Акту Злуки 22 січня 1919 р., значення Акту Злуки для українського державотворення.

Учні 8 класів приєднались до створення символу свята – живого «Ланцюга Єдності», на кшталт того, що на початку Незалежності проклали через всю Україну.

До вітання приєднались і наймолодші діти нашої школи. Цікаві бесіди, тематичні вікторини – все це дало змогу наблизитись до історичних подій тих часів. Також учні 1-4 класів написали теплі слова побажань для рідної неньки на паперових долоньках та заповнили ними карту України, тим самим продемонструвавши: МИ ЄДИНІ! Пам’ятаймо про це!

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×