Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

29 січня – День пам’яті героїв Крут

29/01/2021
Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а дата її - 29 січня 1918 року – днем національної трагедії.
 
29 січня в Тернопільській спеціалізованій школі № 3 було проведено тематичні заходи, а саме: виховні години скорботи й пам’яті, бесіди, перегляд відеороликів " На Аскольдовій могилі поховали їх...", а також організовано круглий стіл «Кров і вогонь з'єдналися в серцях молодих". Активну участь у заході взяли учні 10-х класів.
Під час круглого столу діти висловлювали власні думки, аналізували події тих часів та встановлювали паралелі з сучасністю. Завершився захід читанням Іриною Зубар, ученицею 10-Б класу, власного вірша, присвяченого Дню пам'яті героїв Крут. Захід організувала вчителька історії Морозюк Г.С.
 
29 січня 1918 року – це не лише день скорботи за українською молоддю, а й день величі духу української нації. Жертовності та героїзму Крут забувати аж ніяк не можна.
Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×