Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

ДЕНЬ КНИГИ! Є таке свято в нашій школі!

04/04/2018

Дитяча література займає значне місце у вихованні кожної дитини. Вона вже давно не зводиться тільки до казок або легенд. Неабияку зацікавленість діти виявляють до поезії.
Тому, 3 квітня, вшановуючи книгу, бібліотекарі школи Стасишин С.Т. та Шпак В.О. спільно з вчителем  української мови та літератури Гандзій Н.Б.  провели урок поетичного слова для учнів 6-В класу.
Увазі дітей була представлена поетична спадщина корифеїв українського слова: Тараса Шевченка, Лесі Українки,  Ліни  Костенко. Школярі були не тільки слухачами, але й активними учасниками заходу. Діти декламували вірші, а учениця  6-Б класу Пилипів Юліана виконала пісню «Сива ластівко»  на слова відомого українського поета Бориса Олійника.»
З підготовлених інформаційних повідомлень учні дізналися цікаві факти з життя поетів. Урок розширив знання  школярів про поезію. Сприяв зростанню престижності читання як культурної цінності, виховував патріотичні почуття, любов до рідного слова.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×