Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Про зміни у керівництві ТСШ №3

11/12/2018

10 грудня 2018 року в актовому залі школи Надія Дмитрівна Будій подякувала педагогічному колективу ТСШ №3 за роки спільної успішної роботи. Вона прийняла виважене рішення піти з роботи з посади директора школи з морально-етичних міркувань. «Переконана, школа і надалі демонструватиме високу якість освіти випускників, виховуватиме справжніх громадян України, розвиватиме їхні творчі здібності, пишатиметься перемогами та досягненнями на олімпіадах і конкурсах усіх рівнів».

Начальник управління освіти і науки ТМР Ольга Петрівна Похиляк висловила вдячність Надії Дмитрівні за те, що так багато зроблено у школі за час її перебування на посаді директора. «Просили Надію Дмитрівну змінити своє рішення, проте вона не погодилася. Тому наказ підписаний, маємо поважати її право», – наголосила начальник управління освіти і науки.

Голова профспілки працівників освіти міста Валентина Миколаївна  Кухар та голова профспілки ТСШ №3 Наталія Євгенівна Єгорова подякували Надії Дмитрівні за роки роботи на освітянській ниві, побажали реалізації усіх планів і задумів.

В.о. директора школи було представлено Світлану Володимирівну Пільгун, яка працювала на посаді заступника  директора з навчально-виховної роботи.
 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×