Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

14 лютого у світі відзначають Міжнародний день дарування книг

15/02/2021

Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. 

4 лютого у світі відзначають Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day). Це добровільна ініціатива, яка була започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу бібліотеці, друзям або членам родини.  У цей день люди дарують книги дітям та надихають на це інших, дарують знайомим і рідним; залишають книги в приміщеннях, де є велика кількість дітей, але мало книг; дарують  свої книги бібліотекам, школам, дитячим будинкам, лікарням.

У нашій школі теж відзначили  День дарування книг. Активно до цього приєдналися бібліотекар Стасишин С.Т. та школярі    початкової школи.  Так, учні 3-Б класу (вчитель Чех А.О. )підготували та представили молодшим школярам театралізовану виставу за мотивами казки «Яблуко», розповіли про історію виникнення  Міжнародного дня дарування книг, читали вірші про книгу та важливість читання.

На завершення усі учні 3-Б класу отримали у подарунок книгу творів  сучасного дитячого письменника Андрія Кокотюхи з автографом автора.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×