Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Зустріч з аташе Посольства Франції в Україні з питань співробітництва у галузі французької мови Фабрісом Пето.

26/04/2019

Bonjour! Таке вітання лунало в нашій школі 24 квітня під час зустрічі з Фабрісом Пето, аташе Посольства Франції в Україні з питань співробітництва у галузі французької мови.

Візит пана Пето відбувся в рамках співпраці нашого навчального закладу з ТНЕУ. Учні школи мали можливість поспілкуватися з поважним гостем за невимушеною бесідою. Тема для розмови не обмежувалася навчанням і школою.

Старшокласники цікавилися і політикою, і музикою, і освітою у Франції. Пан Пето із задоволенням дав відповіді на всі їхні запитання. Також учні французькою мовою провели екскурсію школою. Пан Пето побажав усім учням та вчителям подальших успіхів та процвітання і висловив побажання щодо можливої співпраці між школою та Посольством Франції в Україні.

Аташе відзначив вчителя Катерину Олександрівну Сагайдак, яка гідно представила школу та всю Тернопільську область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2019" в номінації "Французька мова" і побажав їй позитиву, творчих ідей та наснаги.

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×