Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

ЗБЕРЕЖІМО ПЕРВОЦВІТИ!

27/03/2018

З першими променями весни з-під снігу визирають перші весняні квіточки - первоцвіти:  проліски, підсніжники, анемони, ряст…Ніжні і тендітні, вони сміливо пробиваються крізь сніг та милують нас своїм цвітом і ароматом.

Вже декілька десятків років в Україні первоцвіти знаходяться на межі зникнення через нещадне зривання їх для продажу, випасання худоби, спалювання лісів. В багатьох країнах зривати первоцвіти суворо заборонено.

Учні четвертого класу провели акцію  «Збережемо первоцвіти», опитали школярів та вчителів школи щодо їхнього ставлення до первоцвітів. Виявилось, що не всі знають, які є види первоцвітів, їхнє значення. Проте більшість розуміли проблему зникнення первоцвітів, а дехто навіть почав дещо робити для цього. 

Щоб привернути увагу до проблеми, на квітниках нашої школи висадили цибульки первоцвітів, які вже скоро віддячать нам своїм цвітом !

Найбільшим злочином є бездіяльність, тому якщо кожен з нас буде оберігати весняні квіточки, не зривати їх самому та пояснювати іншим про шкоду цього – нам вдасться зберегти природне диво – первоцвіти. 

Христина Прокопович, учениця 4-А класу

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×