Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

З радістю повідомляємо про успішну реалізацію проєкту Громадського бюджету «Капітальний ремонт – благоустрій (озеленення) пришкільної території в ТСШ №3 «Квітуча школа – квітуче місто» (громадський бюджет)»

13/10/2023

Наш заклад розташований у центральній частині міста, а тому  гармонійне поєднання зелених насаджень на квітниках перед фасадом школи разом з озелененням всієї вулиці Михайла Грушевського та архітектурними спорудами робить наше місто ще красивішим.

Оновлені квітники перед фасадом школи облаштовані згідно з сучасними тенденціями ландшафтного дизайну. Вони якісно змінюють естетичний вигляд історичної частини Тернополя і перетворюють його на оазу краси й затишку.

При облаштуванні квітників було врахована багато умов, а саме: наявність наземних та підземних комунікацій; природні умови, необхідні для  росту й розвитку  зелених насаджень.

Висаджено такі види рослин, для яких місце росту, освітлення, якість грунту сприятиме в цій зоні, зокрема:

  • гортензія 'Polar-Bear'
  •  тис конусний
  • тис середній куля
  • Taxus media Hillii тис.

Тепер усі тернополяни мають ще одну можливість переконатися, що наше місто найкрасивіше, а оновлену локацію використати як прекрасну фотозону!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×