Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

31/08/2019

У перший день навчального року розпочинається дорога у майбутнє для кожного учня. Перший дзвоник – це старт у нових справах, початок підкорення нових вершин у світі знань!

Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше переступлять поріг школи і вступлять у подорож країною знань. Віднині перед Вами відкриються усі дороги. Впевнені, що зерна науки зростуть у Ваших душах урожаєм мудрості та натхнення.

Важливим цей день є і для одинадцятикласників, які після цього навчального року обиратимуть свій професійний шлях.

Дорогі учні! Щиро бажаємо, щоб кожен день навчального року приносив Вам незабутні враження та нові знання. Нехай навчальний рік буде наповнений святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. 

Шановні вчителі! Вам довірено найбільший скарб нашої країни – діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість, терпіння та виваженість. Яскравих Вам емоцій, легкого і насиченого цікавими подіями навчального року!

Зі святом! З Днем знань!

З повагою 
адміністрація школи

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×