Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

З 13 по 23 серпня 2019 року при школі працював безкоштовний мовний табір FUNCamp в рамках міжнародного проекту GoCamp для учнів 5-8 класів

16/09/2019

З 13 по 23 серпня 2019 року при школі працював безкоштовний мовний табір FUNCamp в рамках міжнародного проекту GoCamp для учнів 5-8 класів. GoCamp — це новий формат пришкільних мовних таборів з поглибленим вивченням іноземних мов із залученням іноземних волонтерів.

Мовний табір FUNCamp- це справжній острівець дружніх стосунків, командної роботи, взаємодопомоги, толерантності, креативності та творчості. Тут можна було потанцювати, поспівати та навіть зайнятись йогою.

У нашій школі такий табір діяв вдруге. 100 учнів виявили бажання взяти участь у роботі табору. З дітьми працювали понад 20 вчителів іноземних мов школи та двоє волонтерів: Маріс із Франції та Тімон з Німеччини.

У мовному таборі діти взяли участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань, спілкуючись лише англійською, німецькою та французькою мовами між собою та з іноземними волонтерами. Кожен день тут розпочинався з ранкової руханки. Саме так діти налаштовувались на плідну роботу.  Цього року учні працювали над темою: “Animal Planet”. Діти вирушили у  експедицію на різні континенти, досліджуючи проблеми братів наших менших у пустелях, сафарі, тропіках та створювали проекти порятунку та допомоги тваринного світу нашої планети. Учні “мандрували” по пустелях, досліджуючи їхніх тваринок-резидентів, шукали їх серед сипучих пісків,спроваджуючи до оазисів та допомагаючи їм вижити у пекельну спеку.

Табір об’єднав ентузіастів, які хотіли останні дні літа прикрасити яскравими барвами, хорошими емоціями та відновити знання і навички з іноземних мов, отримані минулого навчального року.

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×