Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Вшановуємо Героїв...

21/02/2017

З 18 по 20 лютого  2017 року уся Україна вшановувала День пам’яті Небесної сотні. Цей трагічний день ввійшов в історію нашого народу, як символ нескореності та самопожертви кращих синів України.

Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

20 лютого 2017 року учні, вчителі та батьки нашої школи, о 8.20, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні.  Під час звучання жалобної пісні «Плине кача…» школярі запалили лампадки в пам'ять людей, що віддали свої життя за Україну під час Революції Гідності.

У школі було оголошено конкурс на кращу творчу роботу присвячену захисникам Донецького аеропорту. Глибиною розкриття теми, особливим почуттям вдячності була сповнена робота учениці 10-Б класу Луцишин Тетяни.

Тернопільська школярка написала зворушливий твір про захисників Донецького аеропорту. 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×