Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

В тернопільській школі евакуювали всіх дітей

31/10/2016

Тернопільських школярів навчали поводитись в екстремальних ситуаціях. 28 жовтня тернопільські рятівники влаштували уявну пожежу, таким чином навчали учнів правил евакуації. Заняття пройшло у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3.

За легендою навчань в одному із класів виникла пожежа. Спрацювала сигналізація.

— Починається евакуація усіх учасників навчального процесу. Проте один учень у небезпеці й знаходиться в охопленому димом приміщенні. Пожежний підрозділ, що в цей час уже прибув до місця виклику, направляє ланку в апаратах захисту органів дихання для проведення розвідки та пошуку дитини. За декілька хвилин потерпілого передають до рук медиків, — розповідають про сценарій навчань у ДСНС.

Пожежники кажуть, що учні з неприхованою цікавістю спостерігали за кожним рухом бійців Служби порятунку.

— Іскринки захоплення в очах школярів говорили красномовніше за будь-які слова. Далі, на подвір’ї школи, вогнеборці детально розповіли дітям правила користування первинними засобами пожежогасіння та наочно продемонстрували, як гасити невелику пожежу. А досвідчений медик, начальник лікарсько-експертної комісії Управління Богдан Ягельський за допомогою спеціальних манекенів показав присутнім, як правильно надавати домедичну допомогу, — додали у ДСНС.

За матеріалами https://doba.te.ua/post/30237

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×