Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Україна на шляху до Європи

31/05/2021

20 травня учні 11-х класів разом з вчителем історії Курилович Галиною Володимирівною у рамках відзначення днів Європи в Україні провели тренінг "Україна на шляху до Європи: європейські інституції з дотримання принципів демократії та місцевого самоврядування".

Учні ознайомилися з Європейською Хартією місцевого самоврядування, з'ясували, коли її підписала Україна. Розібралися, у яких документах визначаються принципи місцевого самоврядування. Активно обговорювали те, що є обов'язковою умовою поглиблення демократичних тенденцій в управлінні державою. Протягом ціє роботи  учні вдосконалювали навички командної роботи, а отримані знання закріпили виконанням практичних завдань.

Цікаво провели час і учні 9-В класу. Разом з вчителем Гандзій Наталя Богданівна провели виховну годину, на якій обговорили цікаву інформацію. Тема: "Марка Броніслава Гловінського ". 16 травня під час святкування Дня Європи у Тернополі на Театральному майдані відбулося урочисте погашення марки Броніслава Гловінського з нагоди 110- ліття першого польоту моноплана Гловінського над містом Тернополем. Цікаву інформацію надала Почесний консул Угорщини Т.Л.Чубак, мама Омеляна Чубака, учня 9-В класу

21 травня вчитель німецької мови Бойко Ірина Леонівна провела  для учнів 6-Б класу вікторину «Пізнаємо Європу разом». Учні 10-В класу Карпик Тереза, Голяш Мар‘яна і Напора Аліса підготували для шестикласників цікаву та корисну інформацію  про європейські країни у формі презентації. Віртуальним автобусом усі разом подорожували Німеччиною, Польщею, Францією та Британією. Найбільш хвилюючим був момент, коли «прикордонна служба» перевіряла знання "пасажирів" у автобусі. Після презентації між двома командами була проведена вікторина. Учні мали змогу перевірити свої знання про європейські країни. Перемогла ДРУЖБА.

На завершення діти отримали творче завдання- з кольорового паперу виготовити прапори Німеччини та Франції. Завдання було виконане успішно. І організатори вікторини, і учасники отримали велике задоволення від заходу.

Цікаво пройшов урок історії в учнів 6 класів. Діти мандрували світом, дізнаючись про найцікавіші традиції , звичаї та ритуали.  Школярі із захопленням знайомились з історичними персонажами різних епох та відвідували відомі місця , а також мали змогу взяти участь у гладіаторських боях, індійських ритуалах, римських боях та танцях середньовіччя (вч. Пилипів Ольга Валеріївна).

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×