Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Участь в освітянсько-науковому форумі в м.Києві

09/12/2016

Колектив Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ст.№3 з поглибленим вивченням іноземних мов гідно представив свої здобутки на Міжнародному освітянсько-науковому форумі «Сучасний стан освіти і науки в Україні. Стратегія розвитку», який відбувся 9 грудня  2016 року в Києві.

Для участі у форумі з'їхались  кращі науковці та освітяни з різних куточків України. У роботі зібрання взяли участь:  депутат  Верховної  Ради України Олександр Марченко, віце-президент Національної Академії Наук України Сергій Пирожков,  Президент компанії PEGACUS GLOBAL BUSINESS SERVICES  Габрієль Мнаярджі, Президент Міжнародної Академії Освіти і Науки, головний учений секретар НАН України  академік Станіслав Табачніков. З письмовим зверненням до учасників зібрання звернулась Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

За високі професійні здобутки у вихованні та навчанні молодого покоління колектив школи було нагороджено грамотою Міжнародного освітянсько-наукового форуму, а директора школи Надію Будій та заступника директора з навчально-виховної роботи Любов Шендеровську медалями "За заслуги в галузі освіти і науки".

Матеріали з досвіду роботи школи опубліковано в книзі «Науковці та освітяни України».

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×