Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

У школі відбулась зустріч з викладачами ТНТУ

21/10/2016

У п’ятницю, 21 жовтня, у Тернопільській спеціалізованій школі №3 з поглибленим вивченням  іноземних мов у рамках профорієнтаційної роботи було проведено зустріч майбутніх випускників з представниками Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Потенційних вступників ознайомили із корисною інформацією про університет,  розповіли про спеціальності, за якими готують студентів в ньому. Учні переглянули презентацію та відеоряд, підготовлені студентами вишу, отримали відповіді на поставлені запитання.

Викладачі ТНТУ імені Івана Пулюя  запро или школярів на День відкритих дверей, який відбудеться  20 листопада і де майбутні абітурієнти зможуть отримати  більш  детальну інформацію про вступ до цього навчального закладу. Викладачі вишу наголосили, що хотіли б бачити серед своїх студентів випускників третьої школи,  бо за базовими знаннями майбутніх спеціалістів у сфері ІТ школа ввійшла у 100 найкращих закладів України, посівши 26 місце.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×