Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Поки б’ються серця людей, звучатиме і голос Шевченка

05/02/2018

     3 лютого 2018 року на базі нашої школи відбувся  фінальний  етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

   Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка – це унікальна можливість творчо виявити себе. Учні і студенти можуть продемонструвати активну життєву позицію і ще раз відкрити для себе світ Шевченкового слова.

     Урочисте відкриття конкурсу розпочалося о 9:00,  з вітальним словом до учасників та гостей дійства звернулась директор школи Надія Дмитрівна Будій. У відкритті конкурсу взяли участь представник Інституту модернізації змісту освіти МОН України науковий співробітник сектору електронних освітніх ресурсів відділу цифрової освіти та ІКТ Галина Коломоєць, начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома, директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Олександр Петровський,  заступник директора  Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Ольга Когут, члени оргкомітету.  

     «Шевченкове слово – то кришталево-чисте свічадо. Багато часу минуло від того дня, коли українка-кріпачка дала світові генія, але він не віддаляється, а наближається до нас», – звучало з уст ведучих. Глибоко зворушила присутніх літературна-музична композиція у виконанні учасників художньої самодіяльності нашої школи: зразкового танцювального ансамблю «Весняний подих» (кер.О.Полигач), фольк-гурту «Гроно», тріо «Дивоцвіт»  ( кер. В.Островський). Особливо зворушливою була літературно-музична композиція за творами Т.Шевченка «Тече вода в синє море» у виконанні ансамблю учнів 11-х класів. Святкову атмосферу створювали і ведучі свята: Надійка Дорохова та Олег Маленький.

      З вітальним словом до учасників конкурсу звернулась науковий співробітник сектору електронних освітніх ресурсів відділу цифрової освіти та ІКТ ІМЗО МОН Галина Коломоєць, яка побажала їм успіху та натхнення під час написання творчих робіт та зачитала вітання Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

       Учасниками конкурсу були учні 5-11 класів  закладів загальної середньої освіти, учні закладів­­­­­­­­­­­­­­­­ професійної (професійно-технічної) освіти, студенти  закладів вищої освіти  І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності відповідно до гуманітарного та технічного профілів навчання у кількості 31 особи.Нашу школу представляла учениця 8-Б класу Сліпченко Дарина.

        Під час урочистого відкриття відбулося нагородження дипломами та призами (навушники Panasonic) переможців ІІІ етапу конкурсу.  
Гості та організатори свята   відзначили високий рівень підготовки до проведення фінального етапу конкурсу адміністрації та педагогічного колективу Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3  з поглибленим вивченням іноземних мов. У нашому навчальному закладі були створені зразкові умови для роботи оргкомітету та учасників конкурсу      зазначали учасники та гості.           

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×