Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Вітаємо учнів нашої школи - переможців міського конкурсу з інформатики «БАЙТ-2016»

21/02/2017

18-19 лютого 2017 року на базі  Станції Юних Техніків м. Тернополя  проведено відкритий міський конкурс учнівської молоді «БАЙТ-2016».  Мета конкурсу – організація змістовного дозвілля, стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку учнів, виявлення обдарованих дітей, підведення підсумків позакласної та позашкільної роботи з учнями. 

У конкурсі взяли участь 43 учасники – учні із 9-ти шкіл міста і вихованці «Станції Юних Техніків». Конкурс проводився у номінаціях «Офіс-менеджмент», «Комп’ютерна графіка-дизайн», «WEB дизайн-програмування», «Програмування» у таких вікових категоріях: молодша, старша та молодіжна. 
18 лютого учасники конкурсу захищали домашні роботи та виконували цікаві, творчі практичні завдання, а 19 лютого відбулось урочисте нагородження призерів конкурсу.

Переможцями конкурсу у номінації Web- дизайн стали учні нашої школи Малецький Денис – І місце та Оконський Юліан – ІІІ місце.  Вітаємо їх щиро та бажаємо подальших перемог!

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×