Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Наша школа - переможець конкурсу "Феєрія новорічного міста"

17/01/2017

15 січня на Театральному майдані Тернополя відбулося нагородження переможців новорічно-різдвяних конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста». МерТернополя Сергій Надал відзначив переможців подяками та грошовими винагородами.

Міський голова подякував усім конкурсантам за участь у конкурсі, за нові креативні ідеї в оформленні закладів сфери обслуговування, вітрин та подвір’їв, а також за відновлення та популяризацію національних різдвяних традицій, повідомляє сайт міської ради.

Наша школа взяла участь у конкурсі "Феєрія новорічного міста" у номінації  "Настрій дарований серцем" та посіла І місце за креативний підхід щодо створення святковоїї атмосфери у місті Тернополі, оригінальне оформлення закладу.  

Дякуємо Оксані Іванівні Танцовній, Ользі Петрівні Чорній, Роману Володимировичу Хмизу, Катерині Дмитрівні Філь, Зоряні Богданівні Йолтухівській, учням, усім, хто долучився до створення новорічного настрою! 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×