Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

На сходинку вище

27/09/2016

27 вересня у приміщенні актової зали школи відбулось урочисте вручення учням 7-9 класів сертифікатів про підтвердження відповідного рівня вивчення англійської мови. Цій події сприяла співпраця із Канадським коледжем англійської мови у Ванкувері, який запропонував програму міжнародної співпраці SMRT English. Згідно з нею школярі змогли пройти навчання англійською он-лайн.  Діти  отримали сертифікати, які засвідчують їхній рівень знань англійської мови. Результати безпосередньо базуються на чотирьох ключових навичках: читанні, аудіюванні, говорінні та письмі. Варто зазначити, що для деяких учнів таке нагородження відбувалося не вперше, і вони вдало використали ще один шанс знову вдосконалити свій рівень знань широко вживаної мови.

Директор школи Будій Надія Дмитрівна привітала школярів із тим, що вони стали на сходинку вище. Адже у майбутньому вони зможуть вдосконалити свої результати на наступному рівні, а також підсилити сертифікатом  свої CV та резюме при вступі у ВНЗ чи прийомі на роботі.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×