Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Мовний літній табір "Поліглот" завершив свою роботу

20/06/2018

Можливо, хтось і не повірить, що діти на канікулах із задоволенням прокидаються о 7.30, щоб на дев’яту прийти без запізнень до школи, однак це правда. Варто тільки поспостерігати за хлопчиками і дівчатками в яскравих кепках та капелюшках, з невеличкими сумочками та рюкзачками, які впродовж трьох тижнів зранку поспішають на спортивний майданчик третьої школи. Більше того, вони з величезним ентузіазмом та запалом роблять вправи під ритмічну голосну музику.

Саме із ранкової зарядки, на свіжому повітрі щодня розпочинала свою роботу літня лінгвістична школа «Поліглот», яка у червні діяла на базі нашого навчального закладу. Відвідували його близько 200 учнів 1-6 класів та в ігровій, цікавій, легкій та доступній формі вивчали англійську, французьку та німецьку мови.

Діти із задоволенням відвідували літню школу, тому що вона має не тільки розвивальний, але й відпочинковий характер. Окрім мовних практик, юні вихованці «Поліглоту» багато подорожували містом: гідропарк, зоокуточок, майданчик вуличних тренажерів у парку імені Шевченка. Так, за час перебування в літній школі, діти кілька разів побували у Палаці Кіно, де їм демонстрували улюблені мультики, у театрі актора і ляльки мали можливість переглянути виставу «Бременські музиканти», в обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка – казку «Кирило Кожум’яка», мали цікаві бесіди-зустрічі у дитячій бібліотеці, відвідали музей старовинних винаходів людства, виставку мініатюр, опустилися у підземелля Тернополя і «пройшли» екскурсію-квест «День у краєзнавчому музеї». 

Цікавими для дітей були навіть обіди – кожного дня страви, які готувалися, присвячені кухні тієї чи іншої країни. Так, діти мали можливість познайомитися з кулінарними родзинками Італії, Угорщини, Норвегії, Польщі, Болгарії, Франції, Словаччини, Білорусі, Німеччини і навіть Мексики.

Закінчила свою роботу літня лінгвістична школа «Поліглот» святковим обідом «від шеф-кухаря» та квестом, у якому, звичайно, перемогла дружба.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×