Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Майстер-клас для керівників хореографічних колективів області

25/11/2016

23 листопада 2016 року в актовому залі школи пройшов майстер-клас для керівників хореографічних колективів навчальних закладів області на тему "Розвиток технічної майстерності за допомогою музично-ритмічних вправ на уроках бального та сучасного танцю у дитячому хореографічному колективі".

Метою такого майстер-класу було удосконалення методів та прийомів педагогічної майстерності керівників гуртків, танцювальної майстерності та віртуозності при виконанні рухів бального та сучасного танцю, теоретичні та практичні уміння і навички у ході навчання.

З вітальним словом виступила директор школи Н.Д.Будій. Про формування мистецьких компетентностей вихованців хореографічного гуртка розповіла завідувач Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО Хома С.О. Методист ТОКІППО Голуб М.Я. ознайомила присутніх з розвитком творчих здібностей вихованців хореографічного гуртка шляхом залучення їх до концертної діяльності. А методист ТКМЦ НОІМ Гапон Л.О. розказала про роботу та концертну діяльність хореографічних колективів міста.

Майстер–клас із спортивно–бального танцю провела керівник зразкового танцювального колективу О.А.Полигач, яка ознайомила присутніх з тренувальними вправами для підвищення  танцювальної майстерності, а також танцювальними композиціями з повільного вальсу та ча-ча-ча. 

Як працювати над постановкою сучасного танцю у дитячому хореографічному колективі продемонструвала                          Дворак В.М. Присутні мали змогу ознайомитися з танцювальними елементами у стилі Hip-Hop.

І на завершення, керівники хореографічних колективів переглянути показові виступи танцювальних колективів школи під керівництвом О.А.Полигач, В.М.Дворак, С.Я.Гірчак, Т.В.Глезнер.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×