Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Конкурс ораторського мистецтва серед учнів 10-11 класів за підтримки Міжнародного університету LCC

26/01/2018

24 січня на базі школи за підтримки Міжнародного університету LCC , який розташований у м. Клайпеда, Литва, було проведено Конкурс ораторського мистецтва серед учнів 10-11 класів Тернополя і Тернопільської області. Метою заходу було підтримувати і поширювати використання англійської мови у середній і вищій освіті, мотивувати учнів прикладати більше зусиль до вивчення англійської мови, що визнана мовою міжнародного спілкування, а також може стати ключем до багатьох можливостей в майбутньому, а також відзначати і нагороджувати студентів, котрі досягають успіхів у її вивченні. Наш заклад гідно представили учні 10-В класу Василевич Владислав і Дідух Марія. Темою Конкурсу ораторського мистецтва була «Утопія та дистопія». Учасники могли вільно трактувати цю тему  і виступали з промовою англійською мовою. Василевич Владислав став лауреатом і отримав диплом (сертифікат) III ступеня. 

На знак подяки у підготовці Конкурсу в цілому і учасників зокрема, Міжнародний університет LCC надав можливість нашим учням 10-11 класів безкоштовно скласти тест на визначення рівня знань з англійської мови TOEFL.

 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×