Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

І знову першовересень кличе на урок

02/09/2017

Цьогорічний Першовересень був не таким, як зазвичай. Адже, окрім урочистої лінійки, у шкільному дворі в День першого дзвоника відкрився оновлений майданчик нашої рідної школи. Урочисто перерізали стрічку директор школи Надія Будій разом із першокласником Марком, міський голова Сергій Надал та генеральний директор ТОВ "Тернопільбуд" Василь Лило. Вражає і захоплює нова шкільна лаунж-зона. Великі спасибі висловлюємо батькам-патріотам третьої школи за ініціативу, довіру і матеріальну підтримку проекту.

Для наших дітей новостворений майданчик буде місцем проведення уроків, виховних заходів, розважальних програм, спортивних змагань і різноманітних конкурсів. Це прекрасне місце для відпочинку на перервах і під час групи продовженого дня. Окрім цього, літній мовний табір буде мати свій сонячний і зелений "клас під відкритим небом". Передбачена і релакс-зона для вчителів. Уже уявляємо собі наш благодійний осінній ярмарок і зимове різдвяне містечко на території майданчика!

Зі святом знань школярів привітали міський голова Сергій Надал, народний депутат України Михайло Головко та начальник управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк. Цьогоріч 110 перштачків вперше переступили поріг школи №3. А випускники зачарували усіх творчим підходом до зовнішнього вигляду - новою шкільною формою. 

Більше фото тут.

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×