Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

"Граючись, навчаємось" у літньому мовному таборі FunCamp

16/08/2018

"Граючись, навчаємось", сказав колись класик Альфонс Доде. Таким і є девіз нашого літнього мовного табору FunCamp, який гостинно відчинив двері у Тернопільській спеціалізованій школі №3 , і більше сотні дітей 9-14 років, учнів школи, побажали провести свій вільний час у пекучому серпні разом з волонтерами- англомовними французами та вчителями англійської та французької мов.
В рамках Програми GoGlobal Маель та Гвенаель приїхали у школу з Франції за власний кошт, щоб допомогти нашим дітям вдосконалити навички спілкування англійською та французькою мовами. Завдяки нашому директору Будій Надії Дмитрівні та батькам учнів школи ми зуміли створити молодим хлопцям комфортні умови проживання та харчування. Маель та Гвенаель є студентами університету, вони - чудові спортсмени та музиканти, надзвичайно люблять дітей та прагнуть зробити свій внесок у виховання освічених громадян України.Спитаєте, чому вони обрали саме Тернопіль? Завдяки відео про нашу школу, про наше місто. Їх полонив наш прекрасний Тернопільський став, заквітчані вулиці та площі, розумні, спортивні і талановиті діти.
Потрібно зауважити, що табір цей безкоштовний. Тут постійно лунає сміх, жарти, відбуваються цікаві презентації, конкурси, змагання, дискусії, дебати, екскурсії. А які у нас ранкові "руханки"! Щоранку біжать сюди діти, адже знають, що кожен прийдешній день не схожий на попередній, і щодня їх чекає щось незвідане, нове, можливість ділитись своїми думками та ідеями, і все це англійською та французькою мовами. Надзвичайно вдячні вчителям, які завжди не просто поряд, а разом з дітьми розв'язують головоломки, ребуси, кросворди, проходять квести, розучують пісні і танці. Це справжній FunCamp - табір розваг, який навчає думати, аналізувати, і все це з допомогою гейміфікації, тобто так званої "ігроманії".. У таборі є 8 загонів, і усі вони працюють над різноманітними проектами. Тематика різноманітна. Тут і здоровий спосіб життя, і проблеми навколишнього середовища, і питання дискримінації, гендеру, толерантності, тобто, все, що хвилює і турбує. Ініціатива, творчість креатив, бажання самовиразитись, відстояти свою активну позицію - все знаходить своє місце у діяльності табору А наші найстарші зараз працюють над створенням мобільних додатків у для проекту Киіівстару. Словом, табір вирує, шумить і нуртує! 
У цьому ви зможете пересвідчитись, якщо переглянете нашу невеличку добірку світлин))) Слідкуйте за нашими новинами)) ДАЛІ БУДЕ....

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×