Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3

З поглибленим вивченням іноземних мов

Тернопільської міської ради
Тернопільської області

Девіз навчального закладу: Ad angusta per augusta | Через труднощі до зірок

Кредо школи: «Освіта – скарб, праця – ключ до нього»

Наприклад:  школа
Випадкова світлина
Оголошення
Батькам майбутніх першокласників!

З 1 березня 2024 року розпочинається реєстрація у перший клас ТСШ № 3. Подати заяву можна на сайті https://school.isuo.org/
Детальніше про подачу заявок можна ознайомитися тут

Фінальний етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

04/02/2017

«Шевченко – це той, хто живе в кожному з нас.
Він – як сама душа нашого народу, правдива і щира…»
(О.Гончар)

 

4 лютого 2017 року на базі Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся фінальний  етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Конкурс проводиться як щорічний загальнонаціональний та міжнародний захід, спрямований на підвищення рівня знань учнів та студентів з української мови і літератури, рідних мов і літератур, забезпечення їх всебічного розвитку.

Урочисте відкриття конкурсу розпочалося о 9:00. У відкритті конкурсу взяли участь представник Інституту модернізації змісту освіти, методист відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Людмила Павлова, в.о. начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ганна Зварич, заступник директора  Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Ольга Когут, члени оргкомітету.  

«Шевченкове слово – то кришталево-чисте свічадо. Багато часу минуло від того дня, коли українка-кріпачка дала світові генія, але він не віддаляється, а наближається до нас», - звучало з уст ведучих. Глибоко зворушила присутніх літературна-музична композиція у виконанні учасників художньої самодіяльності Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернулась методист відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту модернізації змісту освіти Людмила Павлова, яка побажала їм успіху та натхнення під час написання творчих робіт та зачитала вітання Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

Учасниками конкурсу були учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних училищ, студенти ВНЗ І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності відповідно до гуманітарного та технічного профілів навчання у кількості 31особи.

 Під час урочистого відкриття відбулося нагородження дипломами та призами (USB Flash Disk) переможців ІІІ етапу конкурсу.

Виконання конкурсних робіт розпочалось о 10:00 і завершено відповідно до вимог положення про Конкурс.

Слід відзначити високий рівень підготовки до проведення фінального етапу конкурсу адміністрації та педагогічного колективу Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов. У навчальному закладі були створені умови для роботи оргкомітету та учасників конкурсу. 

Замовити дзвінок

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×
×
×